Aula Municipal

Des de la temporada 2005/2006, Teatre de la Selva inicia en col·laboració amb l’Ajuntament de Lloret de Mar uns tallers de Teatre adreçats a nens, adolescents i adults. Actors de la companyia,  s’ encarreguen de la direcció d’aquests cursos.

El període d’inscripció d’aquests Tallers va de Setembre a Octubre i s’anuncia tant en aquesta web com en el Departament de Cultura de l’ Ajuntament de Lloret de Mar.

Fins ara tant les classes com els tallers de fi de curs s´han realitzat a ‘El Casal de l’Obrera/Espai XXS’.

Taller Nens;
L’objectiu d’aquest taller és crear un espai de joc i aprenentatge on desenvolupar les capacitats expressives i creatives dels nens i nenes. Una activitat on jugar i aprendre formen part d’un mateix binomi.

Taller Adolescents:
Curs d’iniciació al teatre que té com a objectiu descobrir i endinsar als mes joves en el coneixement del llenguatge teatral.

Taller Aduts:
Tothom pot gaudir del plaer del teatre. Aquests cursos estan adreçats a totes aquelles persones que sempre han tingut el cuc de provar-ho, però que mai, no s’havien decidit a fer-ho. La funció bàsica d’aquests tallers és divertir-se fent teatre, tot aprenent els principis del fet d’actuar: la pèrdua de la vergonya, la importància del cos i la veu, la presència escènica, les regles bàsiques del joc dramàtic, la confiança en el grup, la improvisació i la creativitat personal. Es treballarà sobretot la interpretació teatral i s’ inclourà dins d’ aquesta sessions amb nas de clown, mim i màscara. Com ja hem dit, també donarem molta importància al treball corporal i a la veu.

En finalitzar el curs es presenta un taller davant del públic, que només és això, un taller, un esglaó més del procés desenvolupat durant el curs i que té com a única finalitat posar-se davant del públic, per divertir-se plegats.

 


 

Han dit:


 

Fotos:

Pin It on Pinterest

Share This