Colaboracions

Visites Teatralitzades

Visites Teatralitzades – 2010

Actors de la companyia Teatre de la Selva participen en les visites teatralitzades que organitza l’Ajuntament de Lloret de Mar en la temporada d’estiu 2010.

Visita teatralizada en el Museo del Mar - 2010

Amb l’actor Joan Romà Ortiz en el paper de Josep Ball.llatines:

Visita teatralizada en los Jardines de Santa Clotilde - 2010

Amb l’actor Marc Bertran, acompanyat de les actrius Idoia Saracibar i Sonia Campos, en els papers de secretari, majordoma i jardiner, interpretats amb màscares de la commedia dell’arte:

Visites Teatralitzades – 2004

La Bruixa Malalta - 2004

L’Associació entorn la malaltia de l’Alzheimer de Lloret de Mar, va demanar a Teatre de la Selva una col·laboració dins del marc de la Primera Festa de la Solidaritat que es va celebrar durant les festes de Sant Romà del 2004. Teatre de la Selva va preparar un esquetx que abordava el tema de la malaltia amb un treball de màscara i que va escriure Josep Bernat i va dirigir Marc Bertran. Els encarregats d’interpretar La Bruixa Malalta van ser Joan Romà Ortiz, Quim Colls, Pere Box, Joan Pau Romaní i el mateix Marc Bertran. L’ actuació, que formava part d’una sèrie d’actuacions més, es va realitzar a la Casa de la Cultura i els fons recaptats es van destinar a l’Associació entorn la malaltia de l’Alzheimer.

Performance 'El manifest groc' (Homenatge a Dalí) - 2004

El 4 de Setembre del 2004, en motiu de la inauguració de l’instal.lació a l’aire lliure en HOMENATGE A SALVADOR DALÍ, creada pel GRUP 69, i situada al Passeig Verdaguer de Lloret de Mar, Teatre de la Selva va montar una petita performance, en la que els actors Pere Box i Joan Romà Ortiz, recitaven uns textos de El manifest groc de Dalí, mentres cuinaven un ou ferrat…

L’exposició HOMENATGE A SALVADOR DALÍ organitzada per l’Ajuntament de Lloret de Mar, es va poder veure del 4 de Setembre al 31 d’Octubre d’ aquell any.

Pin It on Pinterest

Share This