Cursos realitzats

Fjima Kansoo

Seminari de Dansa Japonesa amb Fujima Kansoo

2007
La Ballarina Fujima Kanso O ens introduí al desconegut i atractiu món de la Dansa Tradicional Japonesa. Al Nihon Buyo cada movimet destaca per la seva senzillesa, subtilitat i bellesa.

Mònica Orpí

Curs de veu i cant per Mònica Orpí

2007
Curs de veu (de Gener a Abril) a càrrec de la soprano lloretenca, Mònica Orpí, adreçat als membres de la companyia. Es treballen diferents exercicis relacionats amb l’aparell fonador: respiració, resonadors, correcte col.locació, etc,. i es posa tot plegat en pràctica amb una sèrie de cançons que tant de manera individual com col.lectiva s’aniran practicant en el transcurs de les 15 sessions de durada del curs que es realitza a l’Espai XXS (Casal de l’ Obrera) de Lloret de Mar.
Fotos:

Vídeo:

Fermí Reixach

Com crear realitat a escena per Fermí Reixach

2006
Per primera vegada a l’ estat espanyol, l’ actor Fermí Reixach, va impartir un curs d’interpretació basat en el mètode de l’Actor’s Studio i d’ Ernie Martin. Aquest interessant curs que es va portar a terme a l’Espai XXS (Casal de l’ Obrera) de Lloret de Mar i que organitzava Teatre de la Selva, va exhaurir ràpidament les plaçes disponibles. En principi s’ havien programat cuatre sessions, però el mateix Fermí Reixach, va proposar allargar el curs unes sessions mes i així es va fer amb la conformitat i interés de tots els alumnes.

Ramon Fontserè

De l’actor a l’intèrpret per Ramon Fontserè

2004
Curs d’interpretació impartit per Ramon Fontserè (Els Joglars) i organitzat per Teatre de la Selva. Durant els tres dies de durada del curs que es va fer a la Casa de la Cultura de Lloret de Mar, l’experimentat actor, va explicar el meravellós art de jugar a interpretar un personatge. Es van portar a terme diferents exercicis i es van visionar vídeos per treballar a partir de la observació .

El curs va exhaurir les plaçes disponibles i fou un èxit.

Pin It on Pinterest

Share This