Nit Literària

Nit Literària
Nit de la Cultura Lloretenca - 6ns Premis Literaris Vila de Lloret (abril 2010)

El 16 d’Abril de 2010 es va celebrar  la Nit de la Cultura Lloretenca – 6ns Premis Literaris Vila de Lloret (anomenda anteriorment Nit Literària) al restaurant El Trull de LLoret de Mar i Teatre de la Selva hi va col.laborar com en els darrers anys. En aquest cas per commemorà els 10 anys de l’estrena de la sarsuela ‘La Bella Dolores’, actors de la companyia van cantar algunes de les peçes més emblemàtiques d’aquest muntatge popular lloretenc estrenat el Maig de 1999. Amés en el transcurs de la nit vam tenir una agradable sorpresa: es va lliurar el guardó Sa Gavina (guardó que s’otorga en reconeixement cultural de la vila de Lloret) al nostre director Josep Bernat.

5a Nit Literària (abril 2009)

El 17 d’Abril de 2009, va tenir lloc al restaurant El Trull, la cinquena edició de la Nit Literària de Lloret de Mar, acte en el que s’ entreguen els premis a les obres guanyadores en el concurs literari ‘Vila de Lloret’ organitzat pel Departament de Cultura i l’APAC. En el citat acte, hi van col.laborar per 5è any consecutiu actors de la companyia Teatre de la Selva: Pere Box, Joan Romà Ortiz, Joan Pau Romaní i Marc Bertran, van llegir alguns haikus escollits per Josep Bernat mentre es projectaven imatges de quadres de Miró i també van llegir alguns fragments dels treballs guanyadors.

4a Nit Literària (abril 2008)

EL 18 d’abril de 2008, va tenir lloc al restaurant El Trull, la quarta edició de la Nit Literària de Lloret de Mar, acte en el que s’ entreguen els premis a les obres guanyadores en el concurs literari ‘Vila de Lloret’ organitzat pel Departament de Cultura i l’APAC i en el que arriben obres de part de l’ estat. En el citat acte, hi van col.laborar per 4rt any consecutiu actors de la companyia Teatre de la Selva. Pere Box, Joan Romà Ortiz, Josep Bernat i Joan Pau Romaní, van llegir alguns poemes escollits per aquest ultim per tal d’ amenitzar la vetllada i ho feren caracteritzats com els poetes originals.

3a Nit Literària (abril 2007)

El 20 d’Abril del 2007 va tenir lloc al restaurant El Trull la tercera edició de la Nit Literària de Lloret de Mar, acte en el que s’ entreguen els premis a les obres guanyadores en el concurs literari ‘Vila de Lloret’ organitzat pel Departament de Cultura i l’APAC en el que arriben obres de part de l’ estat. En el citat acte, hi van col.laborar alguns actors de la companyia Teatre de la Selva com, Pere Box, Marc Bertran, Joan Romà Ortiz i Joan Pau Romaní, llegint o interpretant alguns textes escrits per autors lloretencs i Josep Bernat que va llegir un text escrit per ell mateix. La frase d’ aquell sopar va ser: “La vida: calma, segur i disfrutar“…

2a Nit Literària (abril 2006)

L’Abril del 2006 va tenir lloc a l’Hotel Guitart Monterrey, la segona edició de la Nit Literària de Lloret de Mar, acte en el que s’ entreguen els premis a les obres guanyadores en el concurs literari ‘Vila de Lloret’ organitzat pel Departament de Cultura i l’APAC i en el que arriben obres de part de l’ estat. En el citat acte, hi van col.laborar alguns actors de la companyia Teatre de la Selva com, Pere Box i Marc Bertran, llegint alguns texts teatralitzats que havia escrit Josep Bernat per tal d’amenitzar la vetllada. El mateix Josep Bernat va projectar també un audiovisual.

1a Nit Literària (abril 2005)

Divendres 29 d’Abril, va tenir lloc a l’Hotel Guitart Monterrey, la primera edició de la Nit Literària de Lloret de Mar, acte en el que s’ entreguen els premis a les obres guanyadores en un concurs literari organitzat pel Departament de Cultura de l’ Ajuntament de Lloret de Mar i l’APAC i en el que arriben obres de part de l’estat. En el citat acte, hi van col.laborar alguns actors de la companyia Teatre de la Selva com Josep Bernat, Pere Box, Joan Pau Romaní o Joan Romà Ortiz, tot presentant i llegint alguns texts teatralitzats per tal d’amenitzar la vetllada.

Pin It on Pinterest

Share This